Zomerse wrap met pittig kippie

Jawel, jawel bij deze mijn eerste eigen receptje.
Ik ben nogal van de makkelijke maaltijden en geen drie gangen toestanden.
(ik eet immers niet zoveel met mijn minimaag)
Daarom ben ik een absolute prof in het maken van de meest creatieve variaties met wraps.
Met die reden deel ik vandaag mijn favorietje.

Officiele benaming: Wrap met kip en groente

Ingrediënten wrap voor 1 persoon:
1 Kipfiletje
olijfolie
Pittige kipkruiden
Champignons
1 Rode paprika
Ijsbergsla
Honing-mosterd dressing (van de dirk)
Geraspte kaas 30 +
volkoren wraps

What to do?

Snij de kipfilet in stukjes en kruid deze met de kipkruiden en een beetje olijfolie;
Snij de champignons in 4 en de rode paprika in reepjes;
Bak de kipfilet goud bruin en voeg later de champignons toe en bak deze ook even mee;
Leg een wrap klaar op het bord;
Vul de middelste strook met ijsbergsla en de reepjes paprika;
Zorg dat je onderaan 3 cm leeg houdt zodat je de wrap onderaan naar binnen kunt vouwen;
Vervolgens leg je de mix van kipfilet en champignons erop;
Bovenop strooi de de geraspte kaas (hoeveelheid zelf te bepalen);

Tot slot: Breng wat druppels van de honingmosterd dressing aan over het geheel en vouw de wrap dicht.

Vergeet niet om vooral lekker met je handen te eten, rommelig wordt het toch wel!  🙂

Credits keukenprins(ses): Joehoeee dat ben ik zelf!

Tasted: By Simone 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *