Trainen met de Anitaladies!

Nog geen twee weken geleden ben ik benaderd om deel uit te maken van #teamAnita tijdens de komende editie van de Ladiesrun in Rotterdam.
Natuurlijk was ik vereerd en heb ik hier volmondig JA! op gezegd. Sindsdien ben ik dus officieel onderdeel van de #Anitaladies.
Dit zegt jullie waarschijnlijk vrij weinig daarom vertel ik jullie graag meer hierover!

Samen met 24 andere toffe dames loop ik namens het lingeriemerk Anita since 1886 de 10 kilometer van Ladiesrun Rotterdam op 10 juni.
Na al 4 keer te hebben meegedaan aan de 5 kilometer is dit voor mij een super toffe nieuwe uitdaging. Eerlijk is eerlijk.. de Ladiesrun vind ik altijd maar een zware loop, zo midden in de zomer met (voor Nederlandse begrippen) tropisch weer. Maar omdat het toch altijd een feestje is met honderden vrouwen, in het roze gekleed, als eenheid tegen borstkanker, vind ik het toch altijd super tof om ieder jaar weer mee te doen!

Als voorbereiding op al dit roze geweld op 10 juni hadden wij afgelopen zondag met elkaar een super leuke loopclinic van trainer Friso Verschoor.
Deze ochtend stond in het teken van het roze feestje dat over 17 dagen plaats vindt in en rondom het Zuiderpark in Rotterdam. Daarom hebben wij op deze locatie vast (deels) het parcours verkend. In totaal waren wij met 50 dames waaronder 25 prijswinnaressen en de 25 Anitaladies. Een drukte van jewelste met een hoop vrouwelijk geklets, gelach en enthousiasme. Bij aankomst hebben wij allemaal een mooie outfit gehad bestaande uit de nieuwe Sport BH de Aircontrole deltapad voor maximaal support en het hardloop shirt, waarin wij natuurlijk allemaal een PR gaan lopen op 10 juni.

Gehuld in onze nieuwe outfit zijn wij de training begonnen. Diep respect dus voor onze trainer Friso dat hij ons allemaal in het gareel heeft weten te houden. Tijdens de training heeft hij ons alle ins en outs bijgebracht voor een gezonde en goede (hard)loop houding. Ik kan je zeggen dat het een heftige training was en ik eigenlijk nu pas na 3 dagen van de spierpijn af ben..! En dan te bedenken dat ik 1,5 maand geleden een marathon liep en nu na 1,5 uur helemaal kapot was. Aan het eind kletste we wel een tandje lager haha!

Wat heb ik genoten van deze heerlijke ochtend samen met al die sportieve dames. We hebben heerlijk weer gehad en ik kijk uit naar het moment dat wij met elkaar de strijd aan gaan tegen de kilometers!

Benieuwd naar de Anitaladies? Je vindt ze hier! 

Dames en organisatie, heel erg bedankt voor de leuke ochtend en tot over 17 dagen!

 

 

By Simone

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *