Journey by Simone

Binnenkort neem ik je hier mee door mijn journey naar het verleden en het heden.
Hoe kwam het dat ik zo zwaar werd en wat heb ik eraan gedaan om weer gezond te worden?

By Simone

One Comment

  • Jessica

    Ha Simone!
    Wat ben ik blij dat ik jou verhaal heb gehoord en zo’n positieve en mooie meid heb leren kennen! Zoveel raakvlakken.. tijdens je intro filmpje werd ik gewoon emotioneel! Want wat brengt mijn toekomst! Hoe fantastisch is het straks als ik in die stoel zit waar jij nu in zit! Geen garanatie dat het ook zo gaat bij mij! Maar zeker handvaten waaraan ik mij aankomende periode aan vast kan houden! Want ik twijfel ook elke keer, is dit de juiste beslissing, ik kan niet meer terug, wat als….. en alles spookt door Mn hoofd! Maar anderzijds kijk ik er ook zo enorm naar uit! Een nieuwe IK! Nog heeeel even en dan gaan we ervoor!

    Bedankt voor je verhaal! En dat je dit heb willen delen!

    Gr Jessica (aan wie je de a4tjes mee heb gegeven) πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *